Vacatures

.NET developer

Wij zijn op zoek naar een .NET developer met de volgende eigenschappen: zelfstandig, enthousiast, leergierig en heb je kennis van .NET, SQL, javascript, CSS en HTML.

Ben jij degene die wij zoeken? Bekijk dan snel de gehele vacature en reageer via het sollicitatieformulier.

Service Consultant

Wij zoeken een service consultant met de volgende eigenschappen: geduldig, klantvriendelijk, behulpzaam en je hebt een passie voor techniek, hardware, software en Microsoft SQL.

Ben jij degene naar wie wij op zoek zijn? Dan zien wij jouw motivatie, samen met je CV, graag tegemoet.

Mobile App developer

Wij zijn op zoek naar een Mobile App developer die ons team komt versterken bij het ontwikkelen van softwaretoepassingen. Jij zult je voornamelijk gaan richten op het development van mobiele applicaties voor iOS, Android en/of Windows Phone.

Ben jij sociaal, leergierig en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zien wij jouw motivatie, samen met je CV, graag tegemoet.

Stage .NET development

Wij zoeken een stagiair(e) .NET developer met de volgende eigenschappen: zelfstandig, sociaal en je hebt kennis van .NET, SQL, javascript, CSS en HTML.

Ben jij op zoek naar een stage en wil je graag leren ontwikkelen in .NET? Dan zien wij jouw motivatie, samen met je CV, graag tegemoet.

Stage App development

Wij zoeken een stagiair(e) App development met de volgende eigenschappen: zelfstandig, sociaal, leergierig en kennis van App development in iOS, Android en/of Windows Phone.

Ben jij de stagiair(e) die wij zoeken? Dan zien wij graag jouw motivatie, samen met je CV, tegemoet.