Quebble spreekt op congres Passende Kinderopvang

24 mei, Vergadercentrum Domstad, Koningsbergerstraat 9, Utrecht

Wat vraagt passende kinderopvang van professionals in de kinderopvang en het basisonderwijs? Die vraag krijgt een antwoord tijdens het Congres Passende Kinderopvang op 24 mei in Utrecht. Quebble is mede-organisator, daarom krijgen relaties € 50 korting.

PlanRad gebruikersdag

Save the date: 7 juni as!
Op 7 juni aanstaande organiseert Pelosa een Planrad Gebruikersdag. De laatste gebruikersdag is alweer 2 jaar geleden en we willen jullie graag op de hoogte brengen van de laatste stand van zaken met betrekking tot Quebble.com | Professional Personeelsplanning. Wat is er het afgelopen jaar allemaal gebeurt en waar staan we nu met Quebble? Ook laten we twee gebruikers aan het woord om hun bevindingen met jullie te delen. Is Quebble inderdaad de beloofde verbetering?! Daarnaast willen jullie vast graag weten wat de planning is, wanneer kunnen jullie de update verwachten? Waar moeten jullie rekening mee houden en wat komt er dan op je af.

Quebble.com aanwezig op IPON 2018

7 en 8 februari, Jaarbeurs Utrecht

Waarom staat Quebble.com op IPON 2018? De ontwikkeling van een kind is één lange, doorlopende lijn, van baby tot het kind afzwaait van school. Daarom werken kindercentra nauw samen met basisscholen, vaak zelfs onder één dak.

Quebble.com | Professional ondersteunt de administratieve organisatie van een partnerschap tussen onderwijs en kinderopvang. Of dat nu in de vorm van een integraal kindcentrum, een brede school of een nauwe samenwerking is.

Met Quebble naar de Kinderopvang Awards!

15 juni 2017, Reehorst Ede
Dit jaar is Quebble partner van de Kinderopvang Awards. Dankzij deze samenwerking is deelname niet alleen gratis, maar ook nog eens heel makkelijk! Klanten van Quebble kunnen hun ouders makkelijk uitnodigen om op ze te stemmen. Wij hebben alles al voor je voorbereid, zodat je in de periode van 1 april tot 31 mei via Quebble een mail kunt sturen naar je ouders met daarin een link naar de stempagina.