Bijeenkomsten

Quebble spreekt op congres Passende Kinderopvang

24 mei, Vergadercentrum Domstad, Koningsbergerstraat 9, Utrecht

Wat vraagt passende kinderopvang van professionals in de kinderopvang en het basisonderwijs? Die vraag krijgt een antwoord tijdens het Congres Passende Kinderopvang op 24 mei in Utrecht. Quebble is mede-organisator, daarom krijgen relaties € 50 korting.

BdkO Landelijke Bijeenkomst ALV

20 april 2017 in theater Maitland bij De Baak in Driebergen-Zeist

De eerste Landelijke Bijeenkomst/ALV van de bdKO in 2017 zal gehouden worden op donderdag 20 april a.s. in theater Maitland bij De Baak in Driebergen-Zeist. Het thema zal gewijd worden aan ‘Het borgen van de kwaliteit van dienstverlening in een veranderende omgeving”.

Tijdig signaleren in de kinderopvang

11 mei, Congrescentrum Lommerrijk Rotterdam

Er gebeurt van alles om kinderopvang en onderwijs naar elkaar toe te laten groeien. Het Congres ‘Tijdig signaleren in de kinderopvang’ op 11 mei 2017 speelt op deze actuele ontwikkeling in vanuit het perspectief van vroegsignalering en vroeghulp.

Jaarcongres Management Kinderopvang

19 mei 2017, ReeHorst, Ede

De stappen naar 2018, 19 mei 2017, ReeHorst, Ede

De sector kinderopvang blijft in beweging. De crisis is grotendeels achter de rug, de groei zit er weer in. Het jaar 2017 staat in het teken van het toewerken naar de harmonisatie kinderopvang-peuterspeelzaalwerk en het kwaliteitskader Innovatie en Kwaliteit Kinderopvang (IKK). Ook zijn veel organisaties bezig met (het op poten zetten van) samenwerken met basisscholen binnen IKC’s.

Quebble.com aanwezig op IPON 2018

7 en 8 februari, Jaarbeurs Utrecht

Waarom staat Quebble.com op IPON 2018? De ontwikkeling van een kind is één lange, doorlopende lijn, van baby tot het kind afzwaait van school. Daarom werken kindercentra nauw samen met basisscholen, vaak zelfs onder één dak.

Quebble.com | Professional ondersteunt de administratieve organisatie van een partnerschap tussen onderwijs en kinderopvang. Of dat nu in de vorm van een integraal kindcentrum, een brede school of een nauwe samenwerking is.

Met Quebble naar de Kinderopvang Awards!

15 juni 2017, Reehorst Ede
Dit jaar is Quebble partner van de Kinderopvang Awards. Dankzij deze samenwerking is deelname niet alleen gratis, maar ook nog eens heel makkelijk! Klanten van Quebble kunnen hun ouders makkelijk uitnodigen om op ze te stemmen. Wij hebben alles al voor je voorbereid, zodat je in de periode van 1 april tot 31 mei via Quebble een mail kunt sturen naar je ouders met daarin een link naar de stempagina.