Over ons

Als marktleider in de Kinderopvang zet Pelosa haar expertise regelmatig in om kinderopvangorganisaties, Gemeenten en de Rijksoverheid te adviseren. Onze projecten voeren wij met een gestructureerde methode uit. Op deze pagina enkele eindrapportages van onderzoeken waar Pelosa een belangrijk deel van de dataverzameling en analyses voor heeft uitgevoerd.

Consultancy

Regelmatig publiceert Pelosa artikelen over de ontwikkelingen binnen de kinderopvang in binnen- en buitenland. Onderstaand een selectie van gepubliceerde artikelen. Alle artikelen hieronder zijn opgenomen met toestemming van de redacties van de betreffende vakbladen.

Publicaties

Over Pelosa

Vacatures en Stages

Directie / Management

Consultancy en Implementatie

Service en Support

Marketing en Communicatie

Systeemontwikkeling

Sales en Accountmanagement

Privacybeleid

‘We krijgen een sterkere band met ouders’

‘Wij zochten naar een oplossing om informatie en foto’s uit te wisselen met ouders, zodat zij een beeld krijgen van wat hun kind overdag doet. Een digitaal alternatief voor het schriftje. Veiligheid staat daarbij voorop, daarom kozen we voor Quebble. Deze app biedt een beschermde omgeving. Quebble is ook meteen een ouderportaal voor administratieve zaken. Ouders kunnen in hun eigen account facturen en jaaropgaven inzien, hun kind ziek melden of een ruildag aanvragen. We kunnen alles digitaliseren, dat levert een enorme tijdsbesparing op. Als agrarische kinderopvang zijn we al onderscheidend, maar een communicatiesysteem kan daar zeker ook een rol in spelen. De korte lijnen tussen ouders en pedagogisch medewerkers zorgen dat je een sterkere band met elkaar opbouwt. Je deelt meer met elkaar.’

Merel Dijkman, manager van agrarische kinderopvang Het Bonte Koetje, Montfoort

Wat zeggen anderen over ons?